2017. máj 26.

Köldök kemence

írta: TEAharmónia
Köldök kemence

Köldök kemence a Életmód Völgykatlan-ban
A köldök a belső szervek gyökere. A köldök kemence felmelegít, hasznos haspuffadás, székrekedés, hasmenés, bélgázok esetén, enyhíti a pangást, menstruációs problémákat, csökkenti a stresszt.
A kezelés erősíti a fizikai egészséget, segít betegségek megelőzésében. A kemencében használt moxa szivar fekete ürömfűből készül, mely a hagyományos kínai orvoslásban csípős és meleg hatású gyógynövény. A köldökön keresztül serkenti a yang energiákat mind a 12 meridiánban, így erősítve a sejtek működését, növelve a szervezet ellenálló képességét.
A kezelést a has illóolajos átmasszírozása előzi meg. Az alkalmazott illóolajok hatóanyagai a masszázs és a hő hatására a köldökön keresztül bejutnak a szervezetbe, segítik a sejtek regenerálódó képességét, test-funkciókat, lassul az öregedési folyamat, helyreáll a belső elválasztású mirigyekben fennálló rendszerezetlenség.
A köldökre jade követ helyezünk és erre tesszük rá a köldök kemencét az égő moxa szivarral. A kezelés ideje alatt a test és az elme csendben van.
Sokan szenvednek túlsúlytól, melynek legfőbb oka a rendszertelen táplálkozás, túl sok hideg étel, túl sok munka, rossz minőségű alvás, illetve hormonális zavarok lehetnek. A hagyományos kínai orvoslás elmélete szerint az elhízás a lép nem megfelelő működésében keresendő, mely nem tudja ellátni a testnedveket keringető tevékenységét, így a folyadék pang a szervezetben. A köldök kemence hője kapcsolatba kerül a lép és gyomor funkciókkal, feltölti e szerveket energiával, ezáltal elősegít azok megfelelő működését.

eletmod_volgykatlan1.jpg

Gyere, Tarts velünk a júliusi táborba!

Várunk szeretettel!

Szólj hozzá