2017. máj 26.

ÉLETMÓD VÖLGYKATLAN mint a MESÉben

írta: TEAharmónia
ÉLETMÓD VÖLGYKATLAN mint a MESÉben

Gyere velünk a táborba, mert ott valami rendkívüli vár Rád, ami még nincs, de lehet, mert csak akkor válik valóra, ha akad valaki, aki megvalósítja.
Egy hely, ahol pár napra a tökéletes boldogság vár, a harmonikus élet, ahol nem önzéseinek és vágyainak, sem a tudatlanságának és ragaszkodásának él az ember.
A hétköznapi életünkön túl szokatlan élményeket élünk át és fantasztikus dolgok történnek velünk. Szétoszlanak a hétköznapi látszatok és észrevesszük a körülöttünk megnyilvánuló számtalan csodát.
És láss csodát, a dolgok nem hétköznapiak, hanem rendkívüliek, ha túllépünk a megszokásainkon.
Meglátjuk a láthatatlant, meghalljuk a hallhatatlant, hagyjuk, hogy az illat mosolyt rajzoljon, élvezzük az ízeket, magunkhoz öleljük a természetet és gondolatok jutnak eszünkbe a VilágSzép észleléséről.
Mit viszel haza a táborból? Három napot töltünk a táltosló hátán vágyakkal, ambíciókkal, hittel és inspirációval. Ezzel töltöd meg tarisznyád.
Jelentkezz a táborba, gyere el! Erre mindannyiunknak szüksége van, hisz tele vagyunk félelmekkel, bizonytalanságokkal. Bátorság kell a helyes döntés meghozatalához.
Gyere és tudd meg miként bontakoztathatod ki a létedből adódó összes lehetőséget, a benned rejlő isteni szikrát!

RÉSZLETEK és INFORMÁCIÓ:
info@teaharmonia.hu
70/333-7567

Várunk szeretettel!


Dr. Rivasz-Tóth Krisztina - orvos-természetgyógyász
Luczai Gabriella - természetgyógyász

promocio.jpg

 

Szólj hozzá

egészség életmód élmény természetgyógyászat tábor találkozás Szögliget völgykatlan